A hónap mottója

"A gép nem a munkást szabadítja meg a munkától, hanem a munkáját a tartalomtól"

Karl Marx

2013. december 21., szombat

No mercy

Nem akartam aktuálpolitizálni, de vannak megbocsáthatatlan cselekedetek.

Az árulás az egyik ezek közül.

Ti, egykori párttársaim lassacskán már mindet elárultatok, amiért a „szocialista” jelzőt odabiggyeszthetnétek a nevetek közepébe.
Most már önmagatokat is elárultátok.

És ez az árulás árulkodó.

Titeket már nem is hatalom megragadása vagy megtartása érdekel.
Titeket egyetlen dolog érdekel: hogy vesszen az a másik. [1] Mindegy, milyen áron. Érveitek nincsenek, csak a zsigeri gyűlölet, amely moccan mindre, amit gyengeségnek és hibának véltek, mindegy, hogy már másnap nevetségessé teszitek magatokat vele, de akkor, abban a pillanatban úgy érzitek, győzedelmeskedtettek. Nem akarom felsorolni, hogy hányszor, miként hullott vissza a fejetekre a saját szarotok, nem akarok olyan magas labdába beleütni, mint a bajai videó. Felesleges lenne – képtelenek vagytok a tanulásra.

Amit eddig csináltatok, inkább nevetséges volt, meg sem ütötte a mértéket, amitől az ember gyomra felkavarodik, és csaknem elokádja magát, ha MSzP pártházat lát [5]. De most átléptetek egy újabb határt. Új minőséggé [6] váltatok.
Egyesek közületek szó szerint: egész ún. alopszervezet lépett át Gy. F. elkövető ún. pártjába (vö. koholíció).
Ez ugyan gusztustalan, de szocdemektől az ilyes árulás a globális nagy [7] mellett szinte semmi. Hiszen Gy. F elkövető amúgy is a ti zavaros fejetekből pattant ki teljes fegyverzetben annak idején, hét most egyétek meg, amit főztetek.

Azonban, hogy az átlépettek az időközi választáson nem saját jelöltet állítottak ki az elzavart/visszatérő Fideszes polgármester ellenében, hanem – biztos, ami biztos – az explicit neonáci ellenjelöltet támogatták – nyerésig – , már annak a bizonyos határvonalnak a túloldalán van.

Nem szégyellem ugyan helyettetek magam, elvégre azok a jóemberek már nem ti jóembereitek, de valami demonstráció részetekről az efféle perverz összeborulás ellen kijárt volna.

De nem tettetek, nem mondtatok semmit.

Lapultok, mint szar a fűben. Mert azok vagytok.
Tényleg végeztem veletek, ez volt az utolsó bejegyzés, ami rátok vonatkozott.
Szerencsétlen balfaszok!

Jegyzetek:

[1] Talán [2] azért, mert a másik jobban csinálja, amit nektek kellene: a szociáldemokráciát. Lassan tizenöt éve csinálja jobban, csak ti észre se veszitek. Nyilván, mert fogalmatok sincsen, mi a szociáldemokrácia, és pár jobbos jelszó és gesztus tökéletesen alkalmas arra, hogy megkavarjon benneteket és választóitokat [3].
[2]. Talán nem. Talán csak elvesztettétek a lelketeket abban a szövetségben, amit hatalomszerzés és gyakorlás érdekében a létező liberálisokkal rendre megköttök. Hogy nem csupán ti vagytok ilyen palimadarak, és hogy a liberális gyűlöletkampány mindenütt a világon tökéletesen egyformán működik [4], továbbá a ballib szavazó (az amerikai Demokrata Párt önmagában egyesíti azt, amit ti (szocdemek és létező liberálisok) eddig virtuálisan külön műveltetek) a világon mindenütt egyforma, legfeljebb a bőrszíne különbözik, itt van ez a videó.

Remélem, jól szórakoztok, pajtikáim!
[3] Ez egy szocialista ország, elvtársak. Majdnem száz éve az. A magyaroknak igényük van arra a fajta az igazságosságra, amit csak az állam (belső erőszak) képes nyújtani, mert genetikailag olyan szinten individualisták vagyunk, hogy a szolidaritás polgári formái nálunk nem működnek. Történelmileg esélyük sem volt kialakulni, amikor végre kicsíráztak, azonnal el is taposta őket a világháború. Ez a nép szocializmust akar, a középszer és az arctalan vezetés (állam) biztonságát. Szocializmust akar, még úgy is, ha esetleg valami jelző kerül a szocializmusa elé. Mondjuk, hogy „nemzeti”.
[4] A Módszerváltás óta eltelt idő legprofibb és legocsmányabb (bár mostanra kétségkívül döglött) karaktergyilkossága Kende Péter Orbán Viktorról szóló "könyve".
[5] Minden áldott nap kétszer elbuszozom egy ilyen előtt. Egyre kevesebb benne az ÉLET.
[6] A mennyiségi változások minőségivé átcsapását kiválóan demostráljátok. Már annyiara kevesen maradtatok, valójában csak a javíthatalan hülyék és gazemberek, hogy az eszmei-morális alapjaitok átalakultak valamivé, aminek semmi köze egy szocialista párthoz.
[7] Erre még visszatérünk, elvtelentársaim, nemtelenkótyagok!

Nincsenek megjegyzések: